Dobry den, manzel a syn leti maji pres Vas koupene letenky (letetecka spolecnosti PEGASUS - 29.7 tam a 26.8.zpet) do Maroka (Casablanca). Nyni uvazujeme o prikoupeni jednoho zavazadla tam/zpet. Nikde jsem nenasla rozmery zavazadla, pouze vahu 20kg. Je potreba dodrzet nejaky rozmer kufru nebo se musi dodrzet pouze vaha. Dekuji za odpoved, Lahrachova
Dobrý den, Petro,
stačí, když dodržíte váhový limit zavazadla (pokud se jedná o klasický kufr a ne např. lyže a další sportovní vybavení).
Přeji příjemnou dovolenou v Maroku.
Ema
Dobry den, Emo,
jeste mam jeden dotaz
snazim se v rezervaci prikoupit zavazadlo, ale bohužel nevím jak pokračovat v platbě online. Zvolila jem menu euro - castka je 76 Eur. Po zadani platebni karty se mi nabizi první variantu “okamžitý bankovní prevod”, kde vyzaduji kód země, ale v nabidce neni kod CZ nebo CZE Další varianty plateb jsou pro bankovní účty v jiných státech jako DE, Belgie atd… Napada me jesli nebude problem v tom, ze kdyz budu platit v eurech, tak musim zadat kod zeme Nemecka nebo je potreba uhradu provadet pouze v jejich měně? Nerada bych neco zvrzala
Můžu poprosit o radu jakým způsobem zaplatit? Diky moc
Zdravím,
to, že byste musela kvůli platbě v EUR zadat německý účet se mi popravdě moc nezdá. Pokud Vám přikoupení stále neprošlo, zkuste kontaktovat přímo aerolinku. Další možností je přikoupit si odbavené zavazadlo rovnou na letišti.
Přeji fajn zbytek dne.
Ema
Dobry den, Emo,
take mi to prijde jako hloupost. Regovala jsem na Vas email a preposlala email s rezervaci a rovnou i sreenshot co se mi nabizi po zadani platebni karty. Pokud se nezdari prikoupit odbavene zavazadlo tak asi az na letisti, ale asi za vyrazny priplatek, ze?
Jeste jednou dekuji za pomoc
Preji hezky den,
Petra
Zdravím,
email přišel a co nejdříve se na to mrkneme.
E.